Welkom op de website van Tim Boric
Wachthuisjes
Ze zijn dan wel niet zo spectaculair als stations, maar de verscheidenheid is minstens even groot: de wachthuisjes voor bus en tram die je overal tegenkomt langs 's heren wegen. Een selectie is hier bijeengebracht in de albums 'Nederland' en 'buitenland'.

Halteborden
Bij haltes horen natuurlijk ook halteborden. Ze bestaan in vele vormen en maten. Ziehier een beknopt overzicht.

Letters onderweg
Letters, woorden, teksten: ze delen de reiziger of voorbijganger doorlopend van alles mee. Vaak is de boodschap helder, of althans zo bedoeld. Maar soms is er alleen door ingewijden een touw aan vast te knopen. Fascinerend is in ieder geval de variëteit aan materiaalkeuze en typografie. Klik hier voor een album met een selectie van opschriften.

Eberswalde
Eberswalde is een onopvallende, kleine stad in Brandenburg, ongeveer 60 kilometer ten noordoosten van Berlijn. De stad kwam tot bloei door zijn ligging aan het Finowkanal, maar de laatste jaren is het inwoneraantal (nu ruim veertigduizend) dalende. Beeldverslag van een bezoek in de herfst van 2003.

IJmuiden2
IJmuiden heeft iets ongepolijsts. De plaats is per ongeluk ontstaan aan het in 1876 geopende Noordzeekanaal. Tijdens en na de Tweede Wereldoorlog is er op grote schaal gesloopt. De visserij en de Hoogovens (pardon: Corus) zijn in IJmuiden dominant. Maak een rondgang met de zwartwit-fotoserie met beelden vanaf de jaren negentig.

Dessau
Bezoek aan Dessau.
Vragen of opmerkingen? Stuur een bericht aan Tim Boric